Skip to content

مراقب لینک های آلوده باشید!

کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک‌های جعلی تحت عناوین مختلف، سعی در تشویق افراد به کلیک کردن روی لینک ارسالی و سپس هدایت آن‌ها به درگاه بانکی جعلی دارند.

شاید تاکنون کلمه فیشینگ را شنیده باشید؛ در فیشینگ کلاهبرداران سعی می‌کنند با سواستفاده و بهره‌‌گیری از مهندسی اجتماعی و نیاز روز جامعه و تبلیغات حول سوژه‌هایی چون پرداخت سهام عدالت، یارانه و ... از کاربران کلاهبرداری کنند. کلاهبرداران سایبری با ارسال پیامک‌های جعلی تحت عناوین مختلف، سعی در تشویق افراد به کلیک کردن روی لینک ارسالی و سپس هدایت آنها به درگاه بانکی جعلی دارند.
کاربران بدون آگاهی وارد لینک‌های آلوده می‌شوند در حالی که یک بدافزار است و مجرمان سایبری با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را سرقت و اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها می‌کنند.
البته کاربران باید به این توجه داشته باشند که یکی از روش‌های مرسوم در حوزه فیشینگ ارسال پیامک‌های آلوده است، در این روش کاربر با کلیک بر روی لینک آلوده وارد وب سایت می‌شود و محصولات خود را انتخاب و سپس به صفحه پرداخت ارجاع داده می‌شود. زمانی که در این حالت کاربر اطلاعات کارت بانکی خود را وارد کرد فیشر اطلاعات او را ذخیره می‌کند و پس از آن اقدام به برداشت از حساب کاربر می‌کند.
کاربران با هوشمندی و هوشیاری می‌توانند از کلاهبرداری جلوگیری کنند؛ یکی از این موارد که کاربران باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند این است که پیامک‌های سازمانی و رسمی از سرشماره‌ی معتبر ارسال می‌شوند و کاربران با هیچ عنوان به لینک‌هایی که از طریق سرشماره‌های ناشناس ارسال می‌شود مراجعه و اطمینان نکنند.